Молодший брат чемпіона світу за версією WBC в суперважкій вазі Деонтея Уайлдера (40-0-1, 39 КО) - Марселлос Вайлдер (3-1, 2 КО) - провалив допінг-тест.
Тестування показало присутність в організмі 29-річного боксера заборонених допінг-препаратів. У зв'язку з цим результат його останнього бою проти Марека Санчеса був анульований.

Марселлос Уайлдер, Getty Images
Марселлос Уайлдер, Getty Images

Нагадаємо, 16 березня Марселлос Уайлдер нокаутував Марека Санчеса в першому раунді.
Тепер цей поєдинок вважається таким, що не відбувся, хоча офіційне рішення Спортивної комісії штату Техас ще не було оголошено.

Як раніше писав портал Знай.ua, Деонтей Уайлдер не сумнівається, що легендарний український суперважковаговик Володимир Кличко захоче провести з ним бій, якщо прийме рішення відновити кар'єру.

Володимир Кличко, facebook.com
Володимир Кличко, facebook.com

За словами Уайлдера, Кличку буде важко з ним.
"Давайте подивимося, в якій Кличко формі. У минулому він показував приголомшливий бокс. Володимир створив велику спадщину, яка залишиться в історії світового боксу. Але він не бився вже дуже давно. Так і я - не той суперник, який йому зараз потрібен.
Я ж виходжу на ринг, щоб вбивати. Якщо чесно, я не думаю, що він сам захоче такий бій. У Кличка була маса можливостей, щоб кинути мені виклик, але кожен раз, коли його команда говорила про можливе повернення, - мого імені ніхто не згадував. Вони знають, що це складний бій. Навряд чи Кличко захоче встати у мене на шляху", - передає слова Уайлдера Boxing Scene.