Відомий український тренер Олександр Севідов отримав довічну дискваліфікацію за участь в договірних матчах.
Про це було оголошено в рамках програми "Великий Футбол". Довічно дискваліфікований також президент ПФК "Суми" Ростислав Козар.
Севідов очолював такі клуби, як "Металург Д", "Сталь Д", "Геліос", "Зімбру", "Кримтеплицю", "Говерлу", "Карпати", "Металіст", "Маріуполь".
У січні він очолив болгарську "Верею", з якою він зіграв перший поєдинок внічию з "Лудогорцем", а решту 7 матчів програв.
Крім того, "Суми" позбулися статусу професійної футбольної команди.

Як повідомляв Знай.ua, знаменитий тренер зізнався, що смертельно хворий.

Головний тренер Севільї Хоакін Капаррос розповів після переможного матчу з Вальядолідом (0:2) про те, що у нього хронічний лейкоз. Діагноз 63-річному Капарросу був поставлений кілька тижнів тому, але тільки зараз тренер Севільї відкрився ЗМІ, повідомляє Marca.

"Це не впливає на мою роботу. Я продовжую вести звичайне життя, і хочу насолоджуватися своєю професією. Хочу подякувати футболістам і керівникам клубу. Я не маю якогось особливого лікування.

Дякую керівництву клубу за надану можливість працювати далі. Я як ніколи налаштований на роботу. Більше я не буду піднімати це питання, але хочу, щоб ніхто не хвилювався, все в порядку", - сказав Капаррос.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

63-річний Хоакін Капаррос - відомий тренер, який очолював багато іспанських команд, а також катарський Аль-Ахлі і швейцарський Ксамакс. Капаррос починав сезон в якості спортивного директора Севільї, але в березні після звільнення Пабло Мачина став головним тренером команди.

Як раніше повідомляв Знай.ua, найуспішнішого українського тренера несподівано відправили у відставку.