Чемпіон WBO International в легкій вазі Денис Берінчик (11-0, 7 КО) після перемоги над японцем Ніхітою Аракавою (32-7, 18 КО) заявив, що наближається до бою проти чемпіона світу за версіями WBA і WBO в легкій вазі Василя Ломаченка (12-1, 9 КО).

"Хочу сказати, що ми потихеньку підкрадаємося до офіційного претендента. Василь Ломаченко, ми потихеньку йдемо за тобою. У будь-якому випадку Україна отримає чемпіона", - заявив Берінчик.

Нагадаємо, за словами промоутера Берінчика Олександра Красюка вже у наступному поєдинку, якщо він відбудеться проти суперника з топ-15 рейтингу WBO, українець може стати обов'язковим претендентом на титул.

Берінчик переміг Аракаву одноголосним рішенням суддів - 120:107, 118:109 і 120:107 на користь українця.

Дивіться повне відео бою Берінчик - Аракава:

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Берінчик активно почав бій, відразу ж наступаючи на суперника. Денис активно працював у пересуванні. В одному з моментів боксери зіткнулися головами, і у Берінчика з'явилося розсічення, але він продовжив демонструвати техніку і працювати і як контрпанчер, часто міняв кути атак, працював серійно, тоді як Аракава був помітно повільнішим за українця, і набагато поступався в техніці.

Берінчик впевнено виграв цей бій, продемонструвавши відмінну витривалість на всій дистанції, показавши один із найкращих поєдинків у кар'єрі.

Бій Берінчик - Аракава пройшов 20 квітня в київському Палаці спорту.

Цей бій може стати для Берінчика останнім в Україні, оскільки боксером зацікавилася американська промоутерська компанія. Якщо вдасться укласти угоду, то наступний бій Берінчик проведе вже у США. Це рішення буде прийнято після бою Берінчика з Аракавою.