Екс-чемпіон світу в середній вазі Геннадій Головкін (38-1-1, 34 КО) припинив роботу зі своїм тренером мексиканцем Абелем Санчесом, з яким тренувався протягом останніх десяти років.
Санчес відразу ж прокоментував цю новину, звинувативши Головкіна в невдячності та жадібності.
"З сьогоднішнього дня я більше не працюю з Геннадієм Головкіним. Після чудової дев'ятирічної роботи, встановлених рекордів, розвитку кар'єри гідної майбутнього члена Залу боксерської слави і створення умов для підписання стомільйонного контракту з DAZN на шість боїв, він запропонував і наполягав на прийнятті образливої нової схеми компенсації моїх тренерських послуг.
Честь і гідність не дозволяють мені прийняти таке звернення. На жаль, жадібність, невдячність і відсутність етики, честі чи чесності призвели до завершення цієї співпраці", - передає слова Санчеса All boxing.

Нагадаємо, Головкін повернеться в ринг 8 червня в бою проти Стіва Роллса.

Зазначимо, що це буде перший бій Головкіна після поразки мексиканцю Саулю Альваресу, і дебютним на платформі DAZN. Альварес став новим чемпіоном світу в середній вазі, відібравши всі титули Головкіна. Для казахстанця це було першою поразкою в кар'єрі.
Геннадій Головкін і Сауль Альварес
Геннадій Головкін і Сауль Альварес

Як писав Знай.ua, команди Сауля Альвареса і Геннадія Головкіна почали переговори про бій, але промоутер мексиканця Ерік Гомес повідомив, що найближчим часом цей поєдинок не відбудеться.

"Ми розчаровані. Здається, що Головкін більше не хоче третій поєдинок з Канело, принаймні, на даний момент. Тепер він хоче поєдинок полегше, щоб закрити поразку. Подивимося, що з цього вийде", - розповів Гомес.

Нагадаємо, 15 вересня в Лас-Вегасі відбувся реванш між Саулем Альваресом та Геннадієм Головкіним, в якому мексиканець здобув перемогу рішенням суддів.

Сауль Альварес і Геннадій Головкін
Сауль Альварес і Геннадій Головкін

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Бій тривав усі 12 раундів, після чого судді віддали перемогу Альваресу: 115-113, 115-113 і 114-114.

Перший бій між Головкіним і Альваресом завершився внічию.

Як повідомляв портал Знай.ua, Усик, Гвоздик і Ломаченко визнані найкращими боксерами світу.