Чемпіонка Європи і світу з дзюдо 18-річна Дарина Білодід стала амбасадором японського бренду Mitsubishi в Україні, повідомляє motorsport.com.
Білодід стане обличчям проекту "М'який шлях", мета якого - пропагувати спортивний підхід до управління автомобілем.
Дарина Білодід стала амбасадором Mitsubishi в Україні
Дарина Білодід стала амбасадором Mitsubishi в Україні
Також в рамках проекту заплановано популяризація дзюдо та допомогу українським спортсменам.
Дарина Білодід, яка тільки нещодавно отримала водійські права, повинна буде подавати приклад безпечного водіння.
Спорсменка отримала від компанії червоний кросовер Eclipse Cross, який сама вибрала.
"Я вибрала саме цей кросовер, тому що дівчачий автомобіль - це не моя історія. Мені подобається автомобіль з характером", - розповіла Білодід.
Дарина Білодід стала амбасадором Mitsubishi в Україні
Дарина Білодід стала амбасадором Mitsubishi в Україні
Цей проект розрахований на кілька років і повинен допомогти Дарині готуватися до Олімпійських ігор-2020, які пройдуть в Токіо.

Як писав Знай.ua, Дарина Білодід стала однією з найкращих спортсменок України на церемонії "Герої спортивного року-2018", і отримала звання "Видатне досягнення року".

Видатне досягнення року: Дарина Білодід – чемпіонка світу з дзюдо
Видатне досягнення року: Дарина Білодід – чемпіонка світу з дзюдо

Як повідомляв Знай.ua, чемпіонка Європи і світу з дзюдо Дар'я Білодід виграла срібну медаль у рамках Гран-прі в грузинському Тбілісі.

18-річна українка не брала участь в першому раунді, а потім розібралася з опонентками з Грузії та Франції. У півфіналі Даша билася з дворазовою чемпіонкою Європи, призеркою Європейських ігор, чемпіонату світу та Олімпійських ігор угоркою Евою Черновицьки. У битві з нею Білодід виграла завдяки іппону після того, як угорка заробила 3 попередження.

У фінальній сутичці талановита українка зустрілася з француженкою Мелані Клемен. Представниця Франції перемогла та завоювала перше золото рівня Гран-прі у своїй кар'єрі. В свою чергу, українка вперше зазнала поразки з серпня 2017 року, коли програла в третьому раунді дебютного чемпіонату світу. Відзначимо, що у киянки була серія з 38 перемог.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.ua, Еліна Світоліна розповіла, що до неї в номер увірвалися озброєні поліцейські.