Екс-чемпіон світу в середній вазі Геннадій Головкін (38-1-1, 34 КО) припинив роботу зі своїм тренером мексиканцем Абелем Санчесом, з яким тренувався протягом останніх десяти років.

Санчес прокоментував розставання з Головкіним, зазначивши, що втратив частину свого життя.

"Він зайшов, щоб забрати свої речі, ми потиснули руки, і він пішов. Я побажав йому удачі.

Коли молода людина досягає певного рівня, навколо неї з'являються нові люди та порадники.

Відчуваю, що втратив не лише друга, я наче втратив сина і частину свого життя", - передає слова Санчеса Behind The Gloves.

Нагадаємо, Головкін повернеться в ринг 8 червня в бою проти Стіва Роллса.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще
Зазначимо, що це буде перший бій Головкіна після поразки мексиканцю Саулю Альваресу, і дебютним на платформі DAZN. Альварес став новим чемпіоном світу в середній вазі, відібравши всі титули Головкіна. Для казахстанця це було першою поразкою в кар'єрі.
Геннадій Головкін і Сауль Альварес
Геннадій Головкін і Сауль Альварес

Як писав Знай.ua, команди Сауля Альвареса і Геннадія Головкіна почали переговори про бій, але промоутер мексиканця Ерік Гомес повідомив, що найближчим часом цей поєдинок не відбудеться.

"Ми розчаровані. Здається, що Головкін більше не хоче третій поєдинок з Канело, принаймні, на даний момент. Тепер він хоче поєдинок полегше, щоб закрити поразку. Подивимося, що з цього вийде", - розповів Гомес.

Нагадаємо, 15 вересня в Лас-Вегасі відбувся реванш між Саулем Альваресом та Геннадієм Головкіним, в якому мексиканець здобув перемогу рішенням суддів.

Сауль Альварес і Геннадій Головкін
Сауль Альварес і Геннадій Головкін

Бій тривав усі 12 раундів, після чого судді віддали перемогу Альваресу: 115-113, 115-113 і 114-114.

Перший бій між Головкіним і Альваресом завершився внічию.

Як повідомляв портал Знай.ua, Усик, Гвоздик і Ломаченко визнані найкращими боксерами світу.