Екс-чемпіон світу в першій напівсередній вазі британець Амір Хан повинен завершити кар'єру.

Таку думку висловив його промоутер Френк Уоррен.

За словами Уоррена, Хану після поразки в бою з Кроуфордом слід завершити боксерську кар'єру найближчим часом.

"Я завжди насторожено дивився на бій Теренса Кроуфорда та Аміра Хана. Я вже раніше казав, що Хан - це не той, хто може зупинити переможну ходу американця.

В тому бою Теренс був гегемоном з самої першої секунди матчу. Він був зібраніше і технічніше. З кожним раундом ставало зрозуміло, що нічим хорошим для британця цей поєдинок не завершиться. Тому нам не варто занадто багато думати про те, здався він чи ні, - це не важливо.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Що реально нас розбурхало, так це те, що Хан не захотів завершувати кар'єру на такій ноті.

Мені здається, йому треба це робити прямо зараз. Поки він нормально ходить і розмовляє, поки його моторика тіла не підводить, то він просто повинен зробити це. Для нього боксувати далі безглуздо. Якщо він буде виступати, як і з Кроуфордом, то це дуже небезпечно", - передає слова менеджера BoxingScene.

Як писав Знай.ua, чемпіон світу за версією WBO в напівсередній вазі американець Теренс Кроуфорд (34-0, 25 КО) переміг британського претендента Аміра Хана технічним нокаутом.

Теренс Кроуфорд переміг Аміра Хана, Getty Images
Теренс Кроуфорд переміг Аміра Хана, Getty Images

Хан зазнав поразки від Крофуорда після пропущеного удару нижче пояса. Тренер був змушений зняти його, через що Аміру зарахували технічний нокаут.
Після цієї поразки 32-річний Хан задумався про завершення спортивної кар'єри.
Боксер хоче більше часу проводити з родиною.
"Дружина ненавидить, коли я в рингу. Вона дуже боїться, коли я виходжу на бій. Постійно відключає телефони, сидить і молиться за мене. Вона ненавидить те, що я досі займаюся боксом. І вона завжди була дуже проти цього. Але ж я кажу, що проведу ще один-два бої, а потім назавжди залишуся з сім'єю, більше не буду виїжджати на кілька місяців в тренувальні табори.
Тут ось в чому справа... Я хочу бути впевненим, коли прийму рішення про завершення кар'єри. Це повинно бути зважене рішення. Щоб я потім не задавався питанням: "А можливо можна було б провести ще один-два бої?".
Якщо піти у невідповідний час, то це потім примарою буде переслідувати мене все життя. Я б не хотів піти, а потім повернутися. Якщо я прийняв рішення, значить, воно повинно бути остаточним", - передає слова Кроуфорда видання The Sun.

Бій Кроуфорд - Хан пройшов у Нью-Йорку, США.

Як повідомляв Знай.ua, Хан хоче заробити великі гроші на Макгрегорі.