Американський тренер Джефф Мейвезер (дядько Флойда Мейвезера) прокоментував скандал навколо казахстанця Геннадія Головкіна (38-1-1, 34 КО) і його тренера Абеля Санчеса.

Він вважає, що їх розрив не пов'язаний з фінансовими питаннями. Мейвезер думає, що Головкін звинувачує Санчеса в поразці мексиканцю Саулю Альваресу (51-1-2, 35 КО).

"У бійців так часто буває. Вони починають звинувачувати тренера у своїй поразці. І абсолютно не важливо, скільки часу вони працюють разом. Чесно? Я знав, що так все і відбудеться. І це ніяк не пов'язано з грошима. Ні, не думаю, що все через гроші. Думаю, вся справа в тому, що Санчес говорив після бою-реваншу з Альваресом. Головкін просто не захотів, не зміг з цим змиритися", - заявив Мейвезер.

Нагадаємо, Головкін припинив роботу зі своїм тренером мексиканцем Абелем Санчесом, з яким тренувався протягом останніх десяти років.

Санчес прокоментував розставання з Головкіним, зазначивши, що втратив частину свого життя.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"Він зайшов, щоб забрати свої речі, ми потиснули руки, і він пішов. Я побажав йому удачі.

Коли молода людина досягає певного рівня, навколо неї з'являються нові люди та порадники.

Відчуваю, що втратив не лише друга, я наче втратив сина і частину свого життя", - передає слова Санчеса Behind The Gloves.

Як писав Знай.ua, Головкін повернеться в ринг 8 червня в бою проти Стіва Роллса.

Зазначимо, що це буде перший бій Головкіна після поразки мексиканцю Саулю Альваресу, і дебютним на платформі DAZN. Альварес став новим чемпіоном світу в середній вазі, відібравши всі титули Головкіна. Для казахстанця це було першою поразкою в кар'єрі.
Геннадій Головкін і Сауль Альварес
Геннадій Головкін і Сауль Альварес

Як повідомляв портал Знай.ua, Усик, Гвоздик і Ломаченко визнані найкращими боксерами світу.