Чемпіон WBC у середній вазі Сауль Альварес (51-1-2, 35 КО) і володар титулу IBF в середній вазі Деніел Джейкобс (35-2, 29 КО) 4 травня проведуть об'єднувальний бій.

Боксери вже прибули в Лас-Вегас, де відбудеться бій.

Напередодні боксери провели фінальну прес-конференцію і провели традиційну битву поглядів.

Бій Альварес - Джейкобс у США пройде в трансляції на платформі DAZN, якою Канело підписав контракт на суму понад 350 млн доларів.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Нагадаємо, на кону бою Альварес - Джейкобс буде спеціальний пояс WBC.

15 грудня на арені Madison Square Garden у Нью-Йорку відбувся титульний бій в другій середній вазі між Роккі Філдінгом та Саулем Альваресом. Мексиканець нокаутував суперника в третьому раунді.

Сауль Альварес нокаутував Роккі Філдінга
Сауль Альварес нокаутував Роккі Філдінга

Нагадаємо, Альварес назвав свою головну мету в боксі. За словами Альвареса, він хоче завоювати титули в трьох вагових категоріях.

"Я хочу увійти в історію. Я повинен увійти в число тих боксерів, які стали чемпіонами у трьох вагових категоріях. Саме тому я прийняв цей бій", - цитує Альвареса BoxingScene.

Сауль Альварес нокаутував Роккі Філдінга
Сауль Альварес нокаутував Роккі Філдінга

Як повідомляв портал Знай.ua, Головкіна освистали в Лас-Вегасі після поразки від Альвареса.