Промоутер екс-чемпіона світу в напівважкій вазі за версією WBC канадця Адоніса Стівенсона (29-2-1, 24 КО), який впав у кому після бою з чемпіоном в напівважкій вазі за версією WBC Олександром Гвоздиком (17-0, 14 KO), розповів про стан здоров'я боксера.

За словами Івона Мішеля, Стівенсон поступово відновлюється, і вже може проводити час із сім'єю.

"Я зараз спілкуюся з Адонісом так само, як і до травми. Він самостійно пересувається і добре їсть. На вихідних Стівенсон відправляється додому і відпочиває в колі сім'ї.

Мені повідомили, що є можливість для подальшого поліпшення стану його здоров'я. Результати лікування дійсно вражають, коли ми говоримо про пам'ять і рухові функції. У нього зараз все добре. Його одужання було понад усе", - цитує Мішеля BoxingScene.

Нагадаємо, Адоніс Стівенсон в критичному стані був госпіталізований після бою з українцем Олександром Гвоздиком, який відбувся 1 грудня.

Олександр Гвоздик нокаутував Адоніса Стівенсона і став чемпіоном світу
Олександр Гвоздик нокаутував Адоніса Стівенсона і став чемпіоном світу

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Адоніс Стівенсон
Адоніс Стівенсон

Дивіться повне відео бою Гвоздик - Стівенсон:

Стартові раунди пройшли в традиційній "розвідці", а вже в третьому раунді Гвоздик відправив Стівенсона в нокдаун ударом в голову, але рефері (з Канади) чомусь його не відрахував.

Після цього Гвоздик став набирати обертів, а Стівенсон - помітно втомився, лише відповідаючи на удари.

У десятому раунді українець пропустив сильний удар в голову, але до кінця раунду зміг відновитися і провів сильну серію ударів противнику.

В 11 раунді Гвоздик серією ударів у голову відправив канадця у важкий нокаут, і рефері одразу зупинив бій.

Бій Гвоздик - Стівенсон пройшов у Квебеку, Канада.

Нагадаємо, за прогнозами букмекерів, фаворитом цього бою був Олександр Гвоздик.

Як повідомляв портал Знай.ua, Олександру Гвоздику обрали наступного суперника.