В ніч з 4 на 5 травня в Лас-Вегасі (штат Невада, США) відбудеться вечір боксу, головною подією якого стане об'єднавчий бій у середній вазі.

На рингу зустрінуться чемпіон світу за версіями WBA Super і WBC Сауль Альварес і чемпіон світу за версією IBF Деніел Джейкобс.

Напередодні дуелі боксери провели офіційну церемонію зважування. За її підсумками американець Джейкобс виявився важчим за мексиканця Альвареса. Вага Деніела склала 72,6 кг, у той час як вага Сауля — 72,2 кг. В ході церемонії сталася бійка.

У момент дуелі поглядів Альварес відштовхнув Джейкобса, після чого боксери мало не побилися. Рукопашну ще до бою запобігли охоронці.

Відомий британський промоутер Едді Хірн розповів про можливе повернення в бокс українського чемпіона Володимира Кличка.

За словами Хірна, стримінгова платформа DAZN веде переговори із Кличком.

"Думаю, Володимир поки ще оцінює плюси і мінуси свого повернення. Поки немає ніяких новин. DAZN дійсно веде з ним переговори. Ми хочемо повернути Кличка. Він чудовий боксер і, сподіваюся, ми це скоро знову побачимо", - розповів Хірн в інтерв'ю телеканалу IFL.

Як раніше писав портал Знай.ua, Володимир Кличко може повернутися в бокс.
Стримінгова платформа DAZN, пропонує Володимиру $80 млн за три бої. Перший - проти боксера, який входить в топ-10 світових рейтингів, у Німеччині. Наступні два бої - на стадіоні Уемблі проти Ентоні Джошуа і Тайсона Ф'юрі.

Нагадаємо, у ЗМІ з'явилася інформація, що Володимир Кличко повертається на професійний ринг, і може провести бій навесні проти британця Дилліана Уайта.

Як повідомляв Знай.ua, Володимир Кличко повертається на ринг: визначено дату бою і головний суперник.