Українська стрибунка у висоту Юлія Левченко, чинна чемпіонка України, віце-чемпіонка світу, в своєму Instagram поділилася смішним відео зі змагань, пожартувавши про понеділок.
"Коли ти розумієш, що вже понеділок", - написала Юлія.

Як повідомляв Знай.ua, українська легкоатлетка Ярослава Магучих на змаганнях Діамантової ліги в катарській Досі завоювала золоту медаль у стрибках у висоту з особистим рекордом - 196 см.
17-річна Магучих стала однією з перших українок, яка виконала норматив на Олімпійські ігри-2020 в Токіо.
Після перемоги спортсменка поділилася емоціями:
"Стрибалось мені добре, доріжка сподобалася. Клімат правда в Досі дуже важкий, було дуже жарко. Вдень взагалі неможливо знаходиться на вулиці, а ввечері приблизно 30 градусів, вже трохи спокійніше.
Сектор мені сподобався, все було відмінно. Людей було багато, а в нашому секторі в основному сиділи ефіопи та кенійці. Я себе навіть на секундочку представила в Кенії, на юніорському чемпіонаті світу, який був у 2017 році.
Якщо чесно, для мене сама перемога стала несподіваною. Я їхала в Доху після зборів, і потрібно було подивитися, що ми натренували. Такий собі контрольний старт зробити. Ну а коли дізналася, що я ще й наймолодша переможниця в історії, мені так приємно стало.
Ще недавно тільки мріяла про Діамантову лігу, а тут вже виграла її", - розповіла Магучих в інтерв'ю XSPORT.ua.

Як раніше писав Знай.ua, Магучих стала наймолодшою переможницею Діамантової ліги в історії.