Українська тенісистка Березня Костюк вибула в першому раунді грунтового турніру серії WTA Premier Mandatory в Мадриді (Іспанія).
Костюк програла чеській тенісистці Христині Плишковой з рахунком 6:3, 3:6, 2:6.
У першому сеті Костюк вийшла вперед 2:0, потім програла три гейми поспіль, після чого вже сама виграла чотири гейми поспіль і з третього сет-пойнта виграла сет.
У другому сеті до рахунку 3:3 була рівна боротьба, після чого Плишкова зробила два брейка і виграла сет.
У третьому сеті ще два брейка дозволили чешці спокійно виграти сет, а з ним і матч.
Нагадаємо, перша ракетка України Еліна Світоліна вибула в першому колі в Мадриді.

Українка зазнала поразки з рахунком 0:2 (4:6, 6:7) від 69-ї тенісистки світового рейтингу француженки Полін Пармантьє. Матч тривав півтори години.

У другому колі Пармантьє належить зіграти з Юлією Путінцевою з Казахстану. До речі, Еліна програла 6 з 9 матчів в Мадриді і жодного разу не пробивалася далі другого кола.

Українки в Мадриді

Українська тенісистка Катерина Козлова обіграла Олену Большову з Іспанії у фіналі кваліфікації турніру серії WTA Premier Mandatory в Мадриді (Іспанія).

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році
Показати ще

Матч тривав 1 годину 20 хвилин і завершився з рахунком 2:0 (6:3, 6:3) на користь українки. На рахунку Козлової 2 ейси. Катерина зробила 6 брейк-поінтів, а її опонентка - лише три.

Українська тенісистка Марта Костюк (№320 WTA) зіграє в основній сітці грунтового турніру серії Premier Mandatory в Мадриді.

У фіналі кваліфікації 16-річна українка, яка отримала від організаторів Wild Card, в трьох сетах перемогла 24-річну румунку Ірину Марію Баре (№178 WTA).

Мадрид. Фінал кваліфікації

Марта Костюк (Україна) - Ірина Марія Баре (Румунія) - 2:1 (7:5, 3:6, 6:2)

Як раніше писав Знай.ua, Ястремська дала бій п'ятій ракетці світу: Мадрид аплодував стоячи.