WBC на своєму офіційному сайті поінформував про рішення призначити бій за вакантний пояс між Василем Ломаченком та Люком Кемпбеллом.

Раніше пояс за версією WBC належав Майки Гарсії, але американський боксер піднявся в іншу вагову категорію і його титул залишився вакантним.

Повідомлялося, що за пояс будуть битися Люк Кемпбелл і Девін Хені, однак у WBC вирішили інакше. Підкреслюється, що організація задовольнила запит Ломаченка на цей бій.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

А вже Хэни, а також інші суперники, стануть обов'язковими претендентами на бій з переможцем.

Про те, коли відбудеться бій Ломаченко - Кемпбелл, інформації поки немає. Відомо тільки, що український боксер збирається повернутися в ринг у вересні.

Зазначимо, що Ломаченко та Кемпбелл є Олімпійськими чемпіонами.

Відомий британський промоутер Едді Хірн розповів про можливе повернення в бокс українського чемпіона Володимира Кличка.

За словами Хірна, стримінгова платформа DAZN веде переговори із Кличком.

"Думаю, Володимир поки ще оцінює плюси і мінуси свого повернення. Поки немає ніяких новин. DAZN дійсно веде з ним переговори. Ми хочемо повернути Кличка. Він чудовий боксер і, сподіваюся, ми це скоро знову побачимо", - розповів Хірн в інтерв'ю телеканалу IFL.

Як раніше писав портал Знай.ua, Володимир Кличко може повернутися в бокс.
Стримінгова платформа DAZN, пропонує Володимиру $80 млн за три бої. Перший - проти боксера, який входить в топ-10 світових рейтингів, у Німеччині. Наступні два бої - на стадіоні Уемблі проти Ентоні Джошуа і Тайсона Ф'юрі.

Нагадаємо, у ЗМІ з'явилася інформація, що Володимир Кличко повертається на професійний ринг, і може провести бій навесні проти британця Дилліана Уайта.

Як повідомляв Знай.ua, Володимир Кличко повертається на ринг: визначено дату бою і головний суперник.