Чемпіон світу WBC, WBO і IBF у важкій вазі Олександр Усик (16-0, 12 КО) може провести бій з володарем поясів IBO, WBA, IBF, WBO в суперважкій вазі Ентоні Джошуа (22-0, 21 КО) вже в грудні.

Про це повідомив промоутер британця Едді Хірн.

"Джошуа вийде на ринг 1 червня, а потім повернеться в листопаді-грудні. Саме тоді ми хочемо поєдинку з Деонтеєм Уайлдером. Це єдиний бій, який потрібен обом хлопцям, але все, що ми чуємо з табору американця, насправді, не дає нам особливої віри, що цей поєдинок відбудеться.

Поточна ситуація бентежить. Джошуа хоче проводити великі бої, але складно отримати суперника.

Ентоні Джошуа
Ентоні Джошуа

Популярні новини зараз
Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається" Діставайте велосипеди: перевізники готуються підняти ціни на проїзд відразу на третину Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Нещодавно Олександр Усик отримав травму, він вибув з боротьби. Але бій з ним можна провести в грудні. Може, виберемо в якості суперника Ділліана Уайта. Також є варіант з Курбатом Пулевим. Все можливо", - передає слова Хірна Sky Sports.

Нагадаємо, Усик отримав травму біцепса.

Британський со-промоутер українця Едді Хірн розповів про стан здоров'я Усика, і орієнтовні терміни його повернення на ринг.

За його словами, Усику не знадобиться операція.

"Усик, на жаль, відірвав собі біцепс, але він не буде робити операцію. Думаю, він повернеться в ринг у серпні, або приблизно в цей час. Ймовірно, пройде п'ять тижнів перш ніж він почне тренуватися.

Не знаю, що сталося і чому. Очевидно, що він піднімається в дивізіоні і більше працює з вагою. Він спарингував з хлопцями набагато більше і важче його. Навіть не знаю, коли він травмувався під час спарингу або занять зі штангою. Варто сказати, що я з нетерпінням чекав бою", - передає слова Хірна IFL TV.

Нагадаємо, Олександр Усик відмовився від пояса Всесвітньої боксерської асоціації (WBA) і обов'язкового бою з росіянином Денисом Лєбєдєвим (32-2, 23 КО) через перехід у надважку вагу.

Як повідомляв портал Знай.ua, менеджер розповів про травму Усика і строки відновлення.