Чемпіон світу WBC, WBO і IBF у важкій вазі Олександр Усик (16-0, 12 КО) травмувався під час підготовки до дебюту в супертяжах.

Бій з Карлосом Такамом, який був запланований на 25 травня, відкладено на невизначений строк.

Спаринг-партнер Усика, британський боксер Фабіо Уордлі, розповів про роботу в таборі українця:

"Він змусив мене попотіти, так що я завдав йому лоукик в ногу. Але давайте серйозно. Це ніяк не пов'язано зі мною, мене там не було. Я покинув табір прямо перед тим, як вони заявили про травму. Коли я виїжджав, то він був здоровий і у формі, так що це не я (посміхається).

Я вдруге спарингував з ним і, я вже говорив, що це прекрасно бути в таборі з такими людьми, вони приємні, піклуються про тебе. Це відмінний табір, щоб рости, набиратися знань, інформації і просто підштовхувати себе.

Популярні новини зараз
Більше не видурять гроші: як перевірити, що сайт, банківська картка чи мобільний номер є шахрайськими ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час
Показати ще

Коли я спарингував з Усиком, то він не давав мені просто так звідти вийти, він пресингував, наступав на мене. Так що це приємно протестувати себе на такому рівні. Ти починаєш розуміти, де ти, що ти на рівень нижче цього хлопця, але думаєш, що набираєш там, набираєш там", - розповів Уордлі.

Британський со-промоутер українця Едді Хірн розповів про стан здоров'я Усика, і орієнтовні терміни його повернення на ринг.

За його словами, Усику не знадобиться операція.

"Усик, на жаль, відірвав собі біцепс, але він не буде робити операцію. Думаю, він повернеться в ринг у серпні, або приблизно в цей час. Ймовірно, пройде п'ять тижнів перш ніж він почне тренуватися.

Не знаю, що сталося і чому. Очевидно, що він піднімається в дивізіоні і більше працює з вагою. Він спарингував з хлопцями набагато більше і важче його. Навіть не знаю, коли він травмувався під час спарингу або занять зі штангою. Варто сказати, що я з нетерпінням чекав бою", - передає слова Хірна IFL TV.

Нагадаємо, Олександр Усик відмовився від пояса Всесвітньої боксерської асоціації (WBA) і обов'язкового бою з росіянином Денисом Лєбєдєвим (32-2, 23 КО) через перехід у надважку вагу.

Як повідомляв портал Знай.ua, менеджер розповів про травму Усика і строки відновлення.