Вчора Футбольний клуб ПАОК Шахова і Хачеріді оформив золотий дубль, обігравши в фіналі Кубка Греції АЕК Чигринського.

На трибунах у футболістів була капітальна підтримка. Їх дружини і дівчата на чолі з Альоною Шаховою задавали шаленого ритму вболівальникам на трибунах.

Саме до дружини гравець поспішив розділити свою радість в першу чергу після перемоги. Вони зробили серію знімків із заслуженим трофеєм - кусали його разом, цілувались, обіймались і просто дурачились. Вийшла просто ідилічна картина.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Варто зазначити, що Євгена Шахова визнали кращим гравцем ПАОКа за підсумками квітня. Про це повідомляє офіційний сайт "орлів".

Українець переміг у голосуванні вболівальників. За 28-річного уродженця Дніпра віддали голоси 54,18% фанатів.

Приімтно, що у квітні Шахов відіграв 5 матчів, в яких забив 3 м'ячі.

У матчі 28-го туру УПЛ Динамо Київ, володіючи перевагою всю гру, пропустило гол зі штрафного у компенсований час і зіграло внічию з луганською Зорею (1:1).

Вже на 10-й хвилині кияни відкрили рахунок. Віктор Циганков прорвався по лівому флангу і віддав пас у воротарський майданчик, де Назарій Русин в оточенні захисників переправив м'яч у сітку.

У "біло-синіх" було багато моментів, щоб подвоїти свою перевагу. Де Пена, пробиваючи головою із забійної позиції, послав м'яч повз цілі, Шевченко не раз рятував команду після пострілів Русина та Циганкова.

Розв'язка у матчі сталась аж на 92-й хвилині. Класний удар зі штрафного у виконанні Силаса дозволив рахунку на табло стати нічийним.

Нагадаємо, розлючені фанати ледь не влаштували мордобій на полі: втомилися від поразок.

Як раніше повідомляв Знай.ua, Іспанія та Італія виграли перші матчі відбору Євро-2020.

Також Знай.ua писав, що на новій формі Динамо Київ буде розміщений автограф Валерія Лобановського. У цій екіпіровці "біло-сині" будуть грати в матчах Прем'єр-ліги України сезону 2019/20, повідомляє Telegram-канал ультрас київської команди.