Американський боксер Деонтей Уайлдер захистив титул чемпіона світу за версією Всесвітньої боксерської ради в суперважкій вазі.

Про це повідомляють ЗМІ.

Наразі вже відомо, що у 12 раундовому поєдинку, який пройшов у Нью-Йорку, Уайлдер виграв у співвітчизника Домініка Бризіла нокаутом у ж першому раунді.

Таким способом боксер, вже вдев'яте захистив свій пояс чемпіона світу, яким володіє з 2015 року. При цьому 33-річний боксер ще не знає гіркоти поразки на професійному рингу.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Відзначається, що на його рахунку 41 перемога, причиму 40 були досягнути завдяки нокауту, одна нічия.

Варто нагадати, що президент Всесвітньої боксерської ради Маурісіо Сулейман заявив, що WBC розгляне погрози чемпіона світу Деонтея Уайлдера (40-0-1, 39 КО) вбити в рингу Домініка Бризіла (20-1, 18 КО).

"Слова Уайлдера викликають жаль і йдуть врозріз з ідеєю боксу. Знаю Деонтея давно і такі висловлювання його не красять. Його метафори суперечать етичному кодексу WBC. Ми розглянемо його висловлювання", - написав Сулейман у своєму Twitter.

Нагадаємо, екс-чемпіон світу в суперважкій вазі Тайсон Ф'юрі (27-0-1, 19 КО) назвав умову реваншу з чемпіоном світу за версією WBC Деонтеєм Уайлдером (40-0-1, 39 КО). "У мене є спеціальне послання для WBC, який підтримував мене під час повернення в ринг і завжди добре до мене ставився. Маурісіо Сулейман (президент WBC), я бачив твою пропозицію про організацію мого бою проти Ділліана Уайта за звання обов'язкового претендента на титул організації.

Як повідомляв "Знай.ua", екс-чемпіон світу в суперважкій вазі Тайсон Ф'юрі (27-0-1, 19 КО) пригрозив британському промоутеру Едді Хірну, який назвав його наступного суперника Тома Шварца слабким боксером.

Також "Знай.ua" писав, що чемпіон світу WBC, WBO і IBF у важкій вазі Олександр Усик (16-0, 12 КО) може провести бій з володарем поясів IBO, WBA, IBF, WBO в суперважкій вазі Ентоні Джошуа (22-0, 21 КО) вже в грудні.

Порошенко йде в Раду, щоб уникнути в'язниці. Доній