Чемпіон світу WBA, WBO, IBF, IBO в суперважкій вазі Ентоні Джошуа (22-0, 21 КО) зізнався, що має намір володар титулу WBC Деонтей Уайлдер (41-0-1, 40 КО).

Про це повідомляють ЗМІ.

Зокрема, Джошуа розповів, що наступний поєдинок проведе проти Деотея Уайлдера, оскільки останній пояс у категорії належить саме американцю.

"Мені більше не потрібен Ділліан (Вайт). Я хочу битися з Уайлдером, оскільки пояс належить саме йому. Після того як я розберуся з Енді Руїсом-молодшим, Деонтей стане моєю наступною метою", - заявив Джошуа.

Ентоні Джошуа
Ентоні Джошуа

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Крім того англієць відзначив, що у Вайта була можливість провести поєдинок проти нього. Проте він пішов зовсім іншим шляхом.

"У Ділліан Вайта була можливість битися проти мене 13 квітня. Він отримав шанс завоювати титул, але вирішив піти іншим шляхом. Вайт хоче набити собі ціну в бою проти Оскара Ріваса. Цей поєдинок буде дуже важким, але Ділліан зможе перемогти. Завдяки цьому він швидше добереться до вершини суперважкого дивізіону", - додав боксер.

Деонтей Уайлдер
Деонтей Уайлдер

Варто нагадати, що екс-чемпіон світу в суперважкій вазі Тайсон Ф'юрі (27-0-1, 19 КО) заявив, що реванш з чемпіоном світу за версією WBC в суперважкій вазі Деонтеєм Уайлдером (41-0-1, 40 КО) рано чи пізно відбудеться. За словами Ф'юрі, американець не зможе постійно знаходити відмовки та уникати їх повторного бою.

Нагадаємо, реванш між чемпіоном світу за версією WBC в суперважкій вазі Деонтеєм Уайлдером (41-0-1, 40 КО) і екс-чемпіоном світу в суперважкій вазі Тайсоном Ф'юрі (27-0-1, 19 КО), який відбудеться на початку 2020 року. Зокрема промоутер Ф'юрі Френк Уоррен розповів, що другий бій між Ф'юрі та Уайлдером відбудеться на 100%.

Як повідомляв "Знай.ua", чемпіон світу за версією WBC в суперважкій вазі Деонтей Уайлдер (41-0-1, 40 КО) пообіцяв провести бій з володарем поясів IBO, WBA, IBF, WBO в суперважкій вазі Ентоні Джошуа (22-0, 21 КО). За словами Уайлдера, на організацію необхідно трохи часу.

Також "Знай.ua" писав, що американський боксер Деонтей Уайлдер захистив титул чемпіона світу за версією Всесвітньої боксерської ради в суперважкій вазі.