Український чемпіон Олександр Усик у суботу, 25 травня, повинен був провести поєдинок проти представника Камеруну Карлоса Такама.

Про це повідомляють ЗМ.

Відомо, що бій планувався в американському Оксон Хіллі на арені MGM National Harbor. Він повинен був стати дебютним для Усика у суперважкій вазі. Проте через травму українець скасував поєдинок. Відомо, що пошкодження біцепса він отримав під час тренування.

При цьому планувалось, що камерунський боксер Карлос Такакам все ж вийде на ринг у цей вечір боксу, проте його ім'я не вказується організаторами. Найімовірніше, бій Усик – Такам відбудеться в серпні, коли заплановано повернення Олександра.

Олександр Усик
Олександр Усик

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Варто нагадати, що тренер Анатолій Ломаченко відмовився від гонорару за підготовку чемпіона світу WBC, WBO і IBF у важкій вазі Олександра Усика (16-0, 12 КО) до бою проти росіянина Мурата Гассієва у фіналі Всесвітньої боксерської суперсерії (WBSS). Анатолій Миколайович керував тренувальним процесом, і перемога в цьому бою принесла Усику звання абсолютного чемпіона світу в крузервейті.

Нагадаємо, чемпіон світу WBC, WBO і IBF у важкій вазі Олександр Усик (16-0, 12 КО) опустився в рейтингу найкращих боксерів світу незалежно від вагової категорії від авторитетного журналу The Ring. В оновленому рейтингу The Ring Усик опустився з четвертої на п'яту сходинку.

Як повідомляв "Знай.ua", чемпіон світу WBC, WBO і IBF у важкій вазі Олександр Усик (16-0, 12 КО) відпочиває і відновлюється після травми. У відпустці Усик відправився на Каннський кінофестиваль, який проходить з 14 по 25 травня у Франції. Відомо, що Усик відправився в Канни разом з чемпіоном світу WBA і WBO в легкій вазі Василем Ломаченком (13-1, 10 КО).

Також "Знай.ua" писав, що екс-чемпіон світу у важкій вазі росіянин Мурат Гассієв (26-1, 19 КО) заявив, що хоче взяти реванш у чемпіона світу WBC, WBO і IBF у важкій вазі Олександра Усика (16-0, 12 КО), якому програв у фіналі Всесвітньої боксерської суперсерії (WBSS). За словами Гассієва, він готовий провести бій з Усиком в суперважкій вазі.