Екс-чемпіон світу у важкій вазі росіянин Мурат Гассієв (26-1, 19 КО) заявив, що хоче взяти реванш у чемпіона світу WBC, WBO і IBF у важкій вазі Олександра Усика (16-0, 12 КО), якому програв у фіналі Всесвітньої боксерської суперсерії (WBSS).
За словами Гассієва, він готовий провести бій з Усиком в суперважкій вазі.
"Я не переглядав відео бою з Усиком. Але зараз точно знаю, що тоді я працював на 100%, а зараз маю працювати на 1000%. Про що думав, коли тренер сказав, що може зупинити той поєдинок? Це бокс. Я намагався показати найкраще, що міг. Але в той вечір Усик був краще.
Реванш? У нього своя дорога, у мене - своя. Можливо, після кількох боїв у хевивейті ми зустрінемося один з одним на рингу знову і дамо хороший бій для всіх любителів боксу", - заявив Гассієв.
Як писав Знай.ua, Олександр Усик відмовився від пояса Всесвітньої боксерської асоціації (WBA) і обов'язкового бою з росіянином Денисом Лєбєдєвим (32-2, 23 КО) через перехід у надважку вагу.

Усик готувався до бою з камерунським боксером Карлосом Такамом (36-5-1, 28 КО), який був запланований на 25 травня, але травмувався, і поєдинок скасували.

Бій Усик - Такам відбудеться 25 травня в США
Бій Усик - Такам відбудеться 25 травня в США
Менеджер українця Егіс Клімас розповів про травму Усика і строки відновлення.
"Це були два місяці важкої роботи і підготовка йшла кожен день. Залишилося тільки два тижні до бою, але він травмувався. Звичайно, всі розчаровані, особливо Усик.
Він вибув приблизно на місяць. Лікар сказав, що йому не можна нічого робити рукою протягом цього місяця. Потім буде ще місяць або два на відновлення і, сподіваємося, він зможе провести свій бій десь у вересні", - передає слова Клімаса ESPN.

Нагадаємо, Усик отримав травму біцепса.

"На жаль, Усик отримав травму біцепса і не зможе битися 25 травня. Нову дату його дебюту в суперважкій вазі буде оголошено найближчим часом", - написав Клімас в twitter.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.ua, спаринг-партнер проговорився про слабкі сторони Усика.