Український боксер Олександр Усик, який отримав травму і скасував свій бій з Карлосом Такамом 25 травня, звернувся до фанатів.

На офіційній сторінці 32-річного спортсмена в Instagram з'явилося відео, на якому Сашко розповів про свої подальші кроки.

"Вибачте усі за очікування. Нічого, ми повернемося сильнішими. На все воля Божа. У нас все нормально. Гарний та позитивний настрій. Всім добра", – сказав Усик.

Чемпіон світу WBC, WBO і IBF у важкій вазі Олександр Усик (16-0, 12 КО) отримав травму і не зможе провести бій з Карлосом Такамом (36-5-1, 28 КО) 25 травня.
Поєдинок відкладено на невизначений строк.
Бій Усик - Такам відбудеться 25 травня в США
Бій Усик - Такам відбудеться 25 травня в США
Менеджер українця Егіс Клімас розповів про травму Усика і строки відновлення.
"Це були два місяці важкої роботи і підготовка йшла кожен день. Залишилося тільки два тижні до бою, але він травмувався. Звичайно, всі розчаровані, особливо Усик.
Він вибув приблизно на місяць. Лікар сказав, що йому не можна нічого робити рукою протягом цього місяця. Потім буде ще місяць або два на відновлення і, сподіваємося, він зможе провести свій бій десь у вересні", - передає слова Клімаса ESPN.

Нагадаємо, Усик отримав травму біцепса.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще
"На жаль, Усик отримав травму біцепса і не зможе битися 25 травня. Нову дату його дебюту в суперважкій вазі буде оголошено найближчим часом", - написав Клімас в twitter.

Як писав Знай.ua, Усик поділився відеороликом, в якому показав, як проходить його тренувальний день.
Боксер провів тренування на піску на березі Дніпра, після чого відновлювався в кріосауні.
Усик тренується в одному із спортзалів Києва разом зі своїм новим тренером з фізпідготовки Сергієм Пуцовим.
Усик показав, як готується до дебютного бою в суперважкій вазі:

В ефірі телеканалу Інтер Усик розповів про підготовку:

"Хлопець дуже гідний. У всіх практично версіях він в топі. Він рухається, не статичний. В бою з Ентоні Джошуа він дуже добре рухався. З такими виходять дуже хороші бої. На даний момент ми проглядаємо його поєдинки, що він робить, і напрацьовуємо свій. Але я абсолютно не думаю про поєдинок так само, як і в попередніх підготовках. Для мене завдання виконати свій тренувальний табір добре, і виконати ту задачу, яку ставить переді мною команда.

Я вже два місяці практично в роботі. Спочатку ми робили важку атлетику, і продовжуємо її робити. Потім трохи перейшли вже до боксу, але, тим не менш, елементи важкої атлетики присутні у нас в тренувальному таборі. Ось пісочок додався. Є якісь нові речі, які робимо. Я поки про них не буду говорити.

Треба переробити вагу в правильні м'язи, нормальні, робочі. Нам не потрібно багато, тому що впаде коефіцієнт корисних дій, можливо швидкість сповільниться. Нам цього не потрібно. Нам потрібна така ж рухливість, такий же ККД. Так що я думаю, що 98 кг для початку буде достатньо", - сказав Усик.

Як повідомляв портал Знай.ua, новий тренер оцінив можливості Усика.