Англійський МЮ продовжує претендувати на французького нападника "Атлетіко" Антуана Грізманна, який вже майже перейшов у каталонську Барселону.

Про це повідомляють ЗМІ.

Відзначається, що манчестерський слуб спробує перехопити Грізмана в іспанського гранду. В оточенні гравці вже заговорили, що він призупинив перемовини з каталонським клубом після включення у "гру" Юнайтед.

Відомо, що особистиц контракт Грізмана з "Атлетіко" передбачає суму відступних на рівні 120 мільйонів євро.

Антуан Грізманн

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Варто нагадати, що нападник "Барселони" Ліонель Мессі обійшов форварда "Ювентуса" Кріштіану Роналду за кількістю голів на клубному рівні. Так, після дубля у матчі проти "Ейбаром" (2:2) в чемпіонаті Іспанії, в активі Мессі - 602 голи в 686 матчах. На рахунку Роналду - 601 м'яч у 804 іграх.

Нагадаємо, у неділю, 19 травня, відбувся матч Раел Мадрид - Бетіс. Реал Мадрид програв Бетісу 0:2 в заключному матчі сезону чемпіонату Іспанії 2018/19. За перші 15 хвилин не було результативних ударів. Однак з шаленою перевагою Бетіса у володінні м'ячем (63 на 37) Ло Чельсо на 18-й став першим, хто спромігся на удар. За ударами у площину Бетіс переграв Реал 7:2. Цікаво, що Реал після повернення Зідана на посаду головного тренера виграв усі 5 домашніх матчів на Бернабеу.

Як повідомляв "Знай.ua", асоціація європейських професійних футбольних ліг (EPFL) проти змін Ліги Чемпіонів, які раніше запропонувала Асоціація європейських клубів (ЕСА). Вони вважають, що новий формат буде збагачувати багаті клуби і завдавати шкоди іншим. EPFL працює над змінами, які будуть допомагати зміцнитися в довгостроковій перспективі спортивної та фінансової стійкості як зовнішніх, так і внутрішніх національних змагань.

Також "Знай.ua" писав. що каталонський клуб "Барселона" опублікував унікальне відео одного зі своїх тренувань очима капітана команди Ліонеля Мессі. Фанати клубу зможуть побачити, як форвард вражає м'ячем цілі з далеких відстаней, розмовляє з Луїсом Суаресом, а також роздає автографи шанувальникам.