Голкіпер Леганеса Андрій Лунін розповів партнерам по команді про плани на літо.

Про це повідомляють місцеві ЗМІ.

Відзначається, що під кінець одного з тренувань Лунін розповів партнерам по мадридському Леганесі, що наступний сезон проведе в іншій команді.

При цьому український голкіпер чітко зазначив, що повернеться до Реалу, контракт якого належить мадридському гранду.

"Я повертаюсь у Реал", – заявив молодий воротар у роздягальні Леганеса за кілька турів до закінчення Ла Ліги.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Андрій Лунін
Андрій Лунін

Варто відзначити, що нинішній клуб Луніна намагався продовжити орендну угоду Луніна на наступний рік, проте Реал навідріз відмовився і наполяг на поверненні голкіпера до свого складу.

Мадридським босам дуже не сподобалось те, що українець отримує дуже мало ігрового часу попри те, що у відведених матчах раз за разом рятує команду і отримує величезні бали за гру.

Варто нагадати, що один з представників тренерського штабу Шахтаря, Антоніу Ферейра, оцінив гру українця Андрія Луніна за іспанський Леганес. Зокрема, помічним головного тренера донецького Шахтаря Пауло Фонсеки, тренер воротарів поділився думками про українця Андрія Луніна.

Нагадаємо, у 38-му турі іспанської Сегунди Альбасете Романа Зозулі на виїзді виграв у Райо Махадахонди (2:3). Український нападник вийшов на поле з перших хвилин і вже в першому таймі оформив дубль, забивши на 11-й та 30-й хвилинах. також українець відзначився асистом за команду з Кастилії - Ла-Манчі.

Як повідомляв "Знай.ua" 31-річний український захисник грецького ПАОКа Євген Хачеріді може перейти в донецький Шахтар. На даний момент йде активна стадія переговорів. Трансфером відомого гравця займається агент Вадим Шаблій. У минулому чемпіонаті Греції Хачеріді зіграв за ПАОК всього три матчі і жодного разу не брав участі в поєдинках в 2019 році.

Також "Знай.ua" писав, що головний тренер збірної України Андрій Шевченко заявив, що він хоче очолити Мілан. "Можу сказати, що Мілан - один з клубів моєго життя. Але зараз я очолюю збірну України. Звичайно, я б хотів бути головним тренером Мілана, тому що я дуже пов'язаний з клубом, фанами і колишніми партнерами. Можливо, одного разу настане моя черга", – сказав Андрій Шевченко.