Відомий промоутер Боб Арум, який веде справи українця Василя Ломаченка, похвалився результативними переговорами.

Про це повідомляють ЗМІ.

Зокрема, за його словами промоутерам вдалося досягти згоди про майбутній поєдинок Ломаченка проти Кемпбела, який розіграє чемпіонський пояс.

"Ломаченко битиметься з Кемпбеллом в кінці серпня. І ми змогли домовитися з Едді Хірном, який бронює бої на DAZN", - зізнався Арум.

Василь Ломаченко
Василь Ломаченко

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте
Показати ще

Варто нагадати, що володар титулів WBA і WBO в легкій вазі Василь Ломаченко отримав несподіваний виклик на бій. Про готовність битися з українським чемпіоном заявив африканський боксер Еммануель Тагоє, кинувши Ломаченку виклик на бій. Ганський легковаговик вважає, що зараз саме час зустрінеться в рингу з Василем Ломаченком, і висловив впевненість, що він може здолати українця.

Нагадаємо, тренер Анатолій Ломаченко відмовився від гонорару за підготовку чемпіона світу WBC, WBO і IBF у важкій вазі Олександра Усика (16-0, 12 КО) до бою проти росіянина Мурата Гассієва у фіналі Всесвітньої боксерської суперсерії (WBSS). Анатолій Миколайович керував тренувальним процесом, і перемога в цьому бою принесла Усику звання абсолютного чемпіона світу в крузервейті.

Як повідомляв "Знай.ua", відомий бренд Christophe Claret випустив іменний годинник чемпіона світу WBA і WBO в легкій вазі Василя Ломаченка (13-1, 10 КО). Модель ексклюзивного годинника LOMA виконана в жовто-синіх кольорах, а на циферблаті зображено дві олімпійські медалі Ломаченка, які він завоював у 2008 та 2012 роках. Бренд годин Christophe Claret оголосив про співпрацю з Ломаченком після його перемоги над британцем Ентоні Кроллою.

Також "Знай.ua" писав, що головний редактор авторитетного журналу The Ring Дуглас Фішер назвав ідеального суперника для чемпіона світу WBA і WBO в легкій вазі Василя Ломаченка (13-1, 10 КО). На думку експерта, ним міг би стати чемпіон світу за версією WBC у другій напівлегкій вазі Мігель Берчельт.