"Динамо" в Києві перемогло Львів у 31 турі чемпіонату України, потішивши своїх вболівальників. У складі київського "Динамо", за словами оглядача, багато змін. Однак це абсолютно не завадило вибороти перемогу.

На 16-й хвилині львів'яни відкрили рахунок у грі завдяки м'ячу Тавареса. Довгий час гості вели в рахунку, однак в кінці поєдинку Динамо протягом 7 хвилин забило двічі. Свій перший гол після повернення на поле після травми, забив форвард киян Артем Бесєдін, а на 85-й хвилині після розіграшу кутового відзначився центральний захисник біло-синіх Микита Бурда. Обидва рази асистував партнерам Карлос Де Піна.

Огляд матчу:

"Динамо" набрало 69 очок, у Львова залишилося 34 бали. В останньому турі УПЛ Динамо на виїзді зіграє проти Олександрії, Львів прийме Шахтар.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні
Показати ще

Київське Динамо в Чехії зіграло внічию з Яблонцом
Київське Динамо в Чехії зіграло внічию з Яблонцом

Варто зазначити, що "Динамо" перед матчем презентувало нову форму. Раніше було багато анонсів і розмов щодо того, якою буде ця форма. Але краще один раз побачити, ніж 100 разів почути. Допомагати презентувати форму буде Світлана Лобановська - дочка легендарного тренера київського "Динамо".

Київське Динамо в Чехії зіграло внічию з Яблонцем
Київське Динамо в Чехії зіграло внічию з Яблонцем

Відомо, що футболка буде приурочена 80-річчю легендарного тренера Лобановського. Відрізняється автентичністю - внизу футболки зображений підпис Лобановського.

Візуальних змін у формі не багато, в мережі було багато варіантів форми, однак перед матчем вболівальникам показали, якою насправді вона буде.

Вболівальники прокоментували захопливу гру: "Молодці Динамо, але фізрука проганяти треба!!", "Новая форма Динамо такая же хреновая как и старая", "В кроссах этой фирмы ходит солнцеликий".

Нагадаємо, "Це була демонстрація величі народу": Фонсека вперше заговорив про враження від українців.

Як раніше повідомляв Знай.ua, Іспанія та Італія виграли перші матчі відбору Євро-2020.
Також портал Знай.ua писав, що "Львів продаватиметься": Циганик шокував дивним прогнозом на матч УПЛ.