Ведучий програми "Профутбол" журналіст Ігор Циганик поділився прогнозом на матч 31 туру УПЛ між Динамо і Львовом.

Про це повідомляють ЗМІ.

За його словами львівська команда фактично вже продається. Тому футболісти намагатимуться зробити все щоб зацікавити інші клуби запропонувати їм контракт.

"Львів" буде продаватися. Маю на увазі футболістів. Я вже говорив, що клуб шукає покупців на своїх гравців. Безперечно, для футболістів буде шанс проявити себе перед "Динамо", - зазначив Циганик.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

При цьому журналіт відзначив, що у прейдешньому поєдинку не візьме участь лідер атак і капітан київського "Динамо, а це вже доволі важка втрата. Адже саме від Циганкова йде найбільша небезпека у атаках команди.

"Інша справа, що "Динамо" з Циганковим і без нього – це різні команди. Потенціал, який виникає в атаці, йде від Віктора. У цій ситуації бачу, що свій шанс отримає Русин, який гратиме проти рідного клубу, в якому виховувався. Він уже, до речі, забивав "Львову" в цьому сезоні. Ризикну припустити, що Русин заб’є. Це буде єдина ставка. Більше нічого не можу сказати в плані очікувань від зустрічі", - вважає Циганик.

Нагадаємо, президент київського Динамо Ігор Суркіс прокоментував кадрову ситуацію в команді. Зокрема, власник київського клубу розповів, що нинішній головний тренер Александр Хацкевич потрапив у дуже важкому кадрову ситуацію, адже у нинішньому економічному стані клуб більше покладався на власних вихованців.

Як повідомляв "Знай.ua", київське "Динамо" планує отримати за свого капітана та гравця національної збірної Віктора Циганкова чималу суму. Новина з'явилась після того, як столичний клуб відхилив пропозицію одного з грандів серії А — "Наполі". Як стало відомо, українці хочуть виручити за свого грався щонайменше 25-30 мільйонів євро.

Також "Знай.ua" писав, що головного тренера київського "Динамо" Олександра Хацкевича може замінити екс-головний тренер збірної Польщі Адам Навалка. Повідомляється, що в найближчі дні сторони повинні провести переговори. Останнім місцем роботи 61-річного наставника був польський "Лех".