Головний тренер донецького Шахтаря Паулу Фонсека розповів про час своєї роботи в Україні.

Про це повідомляють ЗМІ.

Зокрема, португалький фахівець розповів, що був вражений гостинністю українського народу. Адже київське Динамо у певний момент запропонувала своєму головному конкуренту зіграти на домашньому стадіоні матч Ліги чемпіонів проти французького Ліону.

"Шанс від Динамо зіграти в Києві з Ліоном? Це була демонстрація величі українського народу в країні в період війни. Дуже захоплююче", - зазначає Фонсека.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

Варто нагадати, що головний тренер "Шахтаря" Паулу Фонсека поділився планами на майбутнє. За словами тренера, він не збирається залишати клуб влітку. Нагадаємо, що Фонсека часто згадується в іноземних ЗМІ, як один з претендентів на пост головного тренера різних клубів.

"Все веде до того, що я залишуся. У мене є ще один рік за контрактом з "Шахтарем". Я сподіваюся завжди бачити стільки фанатів на стадіонах, як сьогодні на матчі проти "Динамо".

Нагадаємо, найтитулованіший клуб незалежної України Донецький футбольний клуб "Шахтар" достроково став чемпіоном України. "Гірники" 12-й раз стали чемпіоном і обійшли за кількістю трофеїв київське "Динамо". Під керівництвом теперішнього тренера Паулу Фонсеки це вже третя перемога УПЛ "гірників".

Як повідомляв "Знай.ua", український нападник іспанського клубу "Малага" Євген Селезньов прокоментував трансфер захисника Ярослава Ракицького з "Шахтаря" до російського "Зеніту". "Трансфер Ракицького? Що б не говорив цей "великий тренер" (Паулу Фонсека, - ред.), це було його рішення. Якщо він так ставиться до таких футболістів, то гріш йому ціна.

Також "Знай.ua" писав, що надзвичайно приємна новина сколихнула шанувальників футболу у суботу, 9 березня. В сім'ї головного тренера "Шахтаря" Паулу Фонсеки сталася надзвичайно чудова подія - поповнення у сім’ї. 28-річна дружина 46-річного португальського фахівця Катерина Остроушко (до речі, прес-секретар власника ФК "Шахтар" Ріната Ахметова) народила йому сина.