Екс-чемпіон світу в суперважкій вазі Тайсон Ф'юрі (27-0-1, 19 КО) розповів про свої пріоритети в кар'єрі.
За словами Ф'юрі, його абсолютно не цікавлять чемпіонські пояси, оскільки він - лінійний чемпіон.
"Мене абсолютно не хвилюють рейтинги. Наприклад, Том Шварц знаходиться вище мене. Це не має значення. Я - лінійний чемпіон. Це найважливіший статус. Пояси мені не потрібні. Що стосується обов'язкових захистів, то я ніколи на таке не піду. Мене це взагалі не цікавить.
Давайте згадаємо листопад 2015 року. Тоді ніхто не сумнівався, що Володимир Кличко - абсолютний чемпіон світу. Але я надер йому дупу і став беззаперечним королем хевівейту. Я дуже старанно працював, скинув тонну жиру. Тепер я насолоджуюся тим, що роблю. Я тримаю себе в формі навіть в ті періоди, коли не боксую. Зараз я фактично проживаю життя в рутині тренувального табору", - заявив Ф'юрі.

Нагадаємо, 15 червня Тайсон Ф'юрі проведе бій проти німецького боксера Тома Шварца. Поєдинок відбудеться в Лас-Вегасі, США.

Як писав Знай.ua, реванш між чемпіоном світу за версією WBC в суперважкій вазі Деонтеєм Уайлдером (41-0-1, 40 КО) і екс-чемпіоном світу в суперважкій вазі Тайсоном Ф'юрі (27-0-1, 19 КО) відбудеться на початку 2020 року.

Нагадаємо, бій Ф'юрі - Уайлдер, який відбувся 1 грудня в Лос-Анджелесі на арені Стейплз Центру, несподівано закінчився внічию, і Уайлдер зберіг свій пояс.

Тайсон Ф'юрі і Деонтей Уайлдер
Тайсон Ф'юрі і Деонтей Уайлдер

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.ua, Ф'юрі вважає себе вічним чемпіоном.