Екс-чемпіон світу в суперважкій вазі Тайсон Ф'юрі (27-0-1, 19 КО) погодився провести бій за титул "діамантового" чемпіона за версією WBC в суперважкому дивізіоні проти свого співвітчизника Ділліана Уайта.

Ділліан Вайт
Ділліан Вайт

Про це повідомив промоутер Едді Хірн.
Переможець цього бою отримає статус офіційного претендента і зможе зустрітися з чемпіоном світу за версією WBC в суперважкій вазі Деонтеєм Уайлдером (41-0-1, 40 КО).
Деонтей Уайлдер
Деонтей Уайлдер
"Ми вже написали відповідний лист у WBC, в якому повідомляється про відмінну новину, що Тайсон Ф'юрі буде битися з Ділліаном Уайтом.
Після того як Уайт переможе Ріваса, він стане обов'язковим претендентом, у всякому разі, ми просили про це WBC, але Уайлдер може провести добровільний захист, ймовірно у вересні або жовтні. Тому Ділліан буде битися з Ф'юрі, а вже після перемоги в цьому протистоянні він зустрітися з Уайлдером", - сказав Хірн.

Нагадаємо, 15 червня Тайсон Ф'юрі проведе бій проти німецького боксера Тома Шварца. Поєдинок відбудеться в Лас-Вегасі, США.

Як писав Знай.ua, реванш між чемпіоном світу за версією WBC в суперважкій вазі Деонтеєм Уайлдером (41-0-1, 40 КО) і екс-чемпіоном світу в суперважкій вазі Тайсоном Ф'юрі (27-0-1, 19 КО) відбудеться на початку 2020 року.

Нагадаємо, бій Ф'юрі - Уайлдер, який відбувся 1 грудня в Лос-Анджелесі на арені Стейплз Центру, несподівано закінчився внічию, і Уайлдер зберіг свій пояс.

Тайсон Ф'юрі і Деонтей Уайлдер
Тайсон Ф'юрі і Деонтей Уайлдер

Як повідомляв портал Знай.ua, Ф'юрі вважає себе вічним чемпіоном.