Київське "Динамо" з великою ймовірності попрощається з головним тренером Олександром Хацкевичем.

Про це повідомляє "Главред" з посиланням на джерела у середині клубу.

Наразі вже відомо, що для пошуку наставника керівництва київського клубу підштовхнув шквал критики з боку уболівальників клубу. Варто відзначити, що кияни вкотре програли всі титули на внутрішній арені і доволі безбарвно виступили на міжнародній арені.

При цьому повідомлялось, що президент Динамо Ігор Суркіс задумався про запрошення іноземного тренера, попри постійні намагання знайти тренера з "динамівським серцем". Щоправда, сам Суркіс від будь-яких коментарів із цього приводу доки утримується.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

"На даний момент команду тренує Олександр Хацкевич. Мені важко сказати, чи працюватиме він далі. Точно можу сказати, що якщо він мене переконає, то контракт продовжимо", - сказав в одному з інтерв'ю Ігор Суркіс.

Варто відзначити, що атмосфера у роздягальні команди також неоднозначна, адже частина гравців підтримують нинішнього головного тренера Олександра Хацкевича, інші ж хочуть бачити на тренерському містку іншого.

Відносно ймовірних наступників Хацкевича фігурують прізвища екс-футболістів "Динамо" Олексія Михайличенка і Юрія Калитвинцева, колишнього головного тренера збірної Польщі Адама Навалки і чеського рульового Їндржиха Трпішовського.

Нагадаємо, київське "Динамо" хоче підписати півзахисника львівських "Карпат" Мартіна Онгла. 21-річний камерунець може стати першим новачком "Динамо" у літнє міжсезоння.

Як повідомляв "Знай.ua", матч за Суперкубок України між "Шахтарем" і "Динамо" може не відбутися. Як повідомляє журналіст Ігор Циганик в ефірі свого шоу на FootballHub, дату проведення можуть перенести через парламентськи вибори.

Також "Знай.ua" писав, що київське "Динамо" презентувало нову ігрову форму на наступний сезон. Презентація відбулася 26 травня під час матчу з ФК "Львів", а зараз клуб представив офіційну фотосесію. Форма, розроблена офіційним спортивним спонсором київського клубу - New Balance, витримана в традиційних біло-синіх кольорах.