Матч за Суперкубок України між "Шахтарем" і "Динамо" може не відбутися. Як повідомляє журналіст Ігор Циганик в ефірі свого шоу на FootballHub, дату проведення можуть перенести через парламентськи вибори.

Зустріч двох команд за Суперкубок України заплановано на 21 липня в Одесі, однак, в цей день пройдуть парламентські вибори. На данний момент вирішується, чи зможе поліція гарантувати безпеку на виборчих дільницях, і на важливому матчі.

Як відомо, подібна практика вже була. Так, через вибори президента України було перенесено тури УПЛ і матчі національного Кубка.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Нагадаємо, Суркіс назвав умову, при якій Хацкевич залишиться в "Динамо".

Раніше Знай.uа повідомляв, 22-річний український легіонер "Манчестер Сіті" Олександр Зінченко розповів, що тренер Мікель Артета спілкувався з ним з приводу гравця "Динамо".

Також Знай.uа писав, "Динамо" у Києві перемогло Львів у 31 турі чемпіонату України, порадувавши своїх вболівальників.