Британський чемпіон Ентоні Джошуа під час підготовки до бою з мексиканцем Енді Руїсом використовував низку вправ, які можна побачити у виконанні Василя Ломаченка.

Про це повідомляють ЗМІ.

Зокрема, Джошуа розповів, що спробував повторити один із тренувальних трюків українського боксера Василя Ломаченка, який часто занурюється під воду на максимально можливий час.

Відзначається, що британцеві не вдалося навіть наблизитись до рекорду українського чемпіона.

Ентоні Джошуа
Ентоні Джошуа

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

"Я дивився документальний фільм про Ломаченка, де він це робить. Це схоже на контроль над розумом. Коли він опускає голову під воду на певний час... Його максимум становив десь приблизно чотири з половиною хвилини без виринання на повітря. Чотири хвилини! Це просто неймовірно – контроль над розумом. Мій максимум – до 30 секунд!" – сказав Джошуа.

Варто нагадати, що чемпіон світу IBO, WBA, IBF, WBO в суперважкій вазі Ентоні Джошуа (22-0, 21 КО) розповів, чого навчився в українських чемпіонів Володимира Кличка та Василя Ломаченка.

"Якщо Руїс буде і далі занадто багато базікати перед боєм - я зламаю йому щелепу і заподію стільки болю, скільки він не отримував за всю кар'єру. Але якщо він хоче провести хороший поєдинок, то йому краще почати шанобливо до мене ставитися, тоді після бою ми потиснемо руки, як це роблять справжні бійці.

Нагадаємо, британський промоутер Едді Хірн спростував слова Боба Арума, промоутера українця, що наступний бій Василь Ломаченка відбудеться 31 серпня в Лондоні, Англія проти Люка Кемпбела.

Як повідомляв "Знай.ua", володар титулів WBA і WBO в легкій вазі Василь Ломаченко отримав несподіваний виклик на бій. Про готовність битися з українським чемпіоном заявив африканський боксер Еммануель Тагоє, кинувши Ломаченку виклик на бій.

Також "Знай.ua" писав, що тренер Анатолій Ломаченко відмовився від гонорару за підготовку чемпіона світу WBC, WBO і IBF у важкій вазі Олександра Усика (16-0, 12 КО) до бою проти росіянина Мурата Гассієва у фіналі Всесвітньої боксерської суперсерії (WBSS).