Українська тенісистка Катерина Козлова знялася з матчу проти першої ракетки України Еліни Світоліної у другому колі Відкритого чемпіонату Франції (WTA) - Ролан Гаррос.
Катерина Козлова, Getty Images
Катерина Козлова, Getty Images
Еліна Світоліна прокоментувала відмову Катерини Козлової вийти на матч.
"В 9 годин я ще розминалася і не підозрювала, що у Каті якісь проблеми. Тому було трошки несподівано для мене, що так сталося. Сподіваюся, що у неї не так все серйозно і вона повернеться в Тур як можна швидше.
Трошки дивно, тому що перед цим у мене ніколи такого не було. Будемо намагатися адаптувати фізичну підготовку. Можливо, це навіть добре для мого коліна, що є трошки більше днів для відпочинку, і я зможу відновитися і підготуватися до наступного матчу.
Будемо грати тренувальні сети, тому що треба тримати себе в ігровій формі, особливо на Великому Шоломі", - розповіла Світоліна.
Еліна Світоліна
Еліна Світоліна
Наступна суперниця Світоліної визначиться в матчі між Гарбиньє Мугурусою (№19 WTA) та Юханною Ларссон (№172 WTA).

Як писав Знай.ua, у першому колі Ролан Гаррос Еліна Світоліна тріумфально перемогла американку Вінус Вільямс.

Еліна Світоліна
Еліна Світоліна
Світоліна обіграла Вільямс із рахунком 0:2, матч тривав 1 годину 14 хвилин. Світоліна виграла перший сет з рахунком 6:3. Але у другому сеті програвала 3:1, але, в кінцевому підсумку змогла перемогти з аналогічним рахунком 6:3.

WTA. Ролан Гаррос. Перший раунд
Вінус Вільямс (США) - Еліна Світоліна (Україна) 0:2 (3:6, 3:6)
Як повідомляв портал Знай.ua, Світоліна оплатила дорогу операцію юній українській тенісистці.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще