Президент футбольного клубу "Динамо" Ігор Суркіс і головний тренер команди Олександр Хацкевич проведуть зустріч. Її головною темою стане наступний сезон та подальша співпраця.

Зустріч запланова у середу, 5 червня. Раніше Суркіс та Хацкевич повинні були зустрітися у п'ятницю, 31 травня. Однак зустріч перенесли.

Ігор Суркіс
Ігор Суркіс

Повідомляється, що головний тренер "Динамо" спробує переконати Суркіса в тому, що він має право ще попрацювати в клубі. До цього Ігор Суркіс заявляв, що готовий залишити білоруського фахівця, якщо той переконає його в готовності боротися за трофеї.

Олександр Хацкевич
Олександр Хацкевич

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Олександр Хацкевич повинен був залишити посаду головного тренера. Президент "біло-синіх" Ігор Суркіс зацікавлений у запрошенні іноземного фахівця, яким стане іспанець Рауль Ріанчо. Серед фахівців, які можуть замінити білоруса також фігурують прізвища екс-футболістів "Динамо" Олексія Михайличенка і Юрія Калитвинцева. Крім того, в списку потенційних наставників фігурує український наставник казахстанської "Астани" Роман Григорчук, а також екс-тренер польського "Леха" Адам Навалка.

Нагадаємо, Неймар вляпався у гучний скандал зі зґвалтуванням: судитимуть.

Як повідомляв Знай.uа, легендарний Маркевич поділився планами щодо збірної України: "Дайте пограти".

Також портал Знай.uа писав, приголомшливий фінал Ліги Чемпіонів змусив ахнути весь світ.