Перша ракетка України Еліна Світоліна може пропустити весь трав'яний сезон через травмоване коліно.
Про це тенісистка розповіла у своїй колонці для BBC.
За словами тенісистки, вона може пропустити Вімблдон, але все буде залежати від стану здоров'я.
"Перші години після того, як ти вибуваєш з турніру Великого Шолома, - це не підходящий час, щоб приймати поспішні рішення. Але я справлялася з травмою коліна досить довго і в матчі з Гарбиньє відчуття були ті ж самі.
Можливо, мені потрібно буде зробити ще один знімок на наступному тижні і зрозуміти, які у мене найкращі варіанти перед трав'яним сезоном. Звичайно, існує побоювання, що я взагалі не зіграю на траві в цьому сезоні, якщо обстеження покаже щось серйозне. Але виходячи з того, як я себе почуваю на сьогоднішній день, думаю, вистачить часу для відновлення до Вімблдону. Добре, що в матчі з Мугурусою мій стан не погіршився.
Тепер мені потрібно все проаналізувати, подивитися, що я робила неправильно і рухатися далі. Немає часу сумувати, я повинна бути готова до наступного турніру. На даний момент у мене в розкладі Бірмінгем та Істборн, але все залежатиме від мого здоров'я", - розповіла Світоліна.
Нагадаємо, в рамках третього кола Ролан Гаррос Світоліна програла представниці Іспанії Гарбиньє Мугурусі у двох сетах - 3:6, 3:6.

Як писав Знай.ua, у першому колі Ролан Гаррос Еліна Світоліна тріумфально перемогла американку Вінус Вільямс.

Еліна Світоліна
Еліна Світоліна
Світоліна обіграла Вільямс із рахунком 0:2, матч тривав 1 годину 14 хвилин. Світоліна виграла перший сет з рахунком 6:3. Але у другому сеті програвала 3:1, але, в кінцевому підсумку змогла перемогти з аналогічним рахунком 6:3.

WTA. Ролан Гаррос. Перший раунд
Вінус Вільямс (США) - Еліна Світоліна (Україна) 0:2 (3:6, 3:6)
Як повідомляв портал Знай.ua, Світоліна оплатила дорогу операцію юній українській тенісистці.

Популярні новини зараз
Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити
Показати ще