Головний тренер збірної Сербії Младен Крстаіч розповів, що очікує від відбіркового матчу Євро-2020 з Україною, який відбудеться 7 червня у Львові. Як відомо, зірка футбольної команди Сергій Милинкович-Савич, якого оцінюють у 75 мільйонів євро, пропустить поєдинок через травму.

Сергій Милинкович-Савич

"Ми повинні залишатися позитивними і з нетерпінням чекаємо зустрічі з українцями. Всі прибули з мотивацією, ентузіазмом і готовністю, незважаючи на тривалий і важкий сезон. Ми їдемо у Львів, щоб домогтися позитивного результату. Наша мета – продовжити свою серію з восьми матчів без поразок", – заявив Младен Крстаіч.

Півзахисник "Лаціо" Сергій Милинкович-Савич - найдорожчий гравець у складі сербів. Він один коштує більше, ніж половина всієї збірної України, яку оцінюють у 143 мільйони євро.

Младен Крстаіч

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Нагадаємо, луганску "Зорю" очолив легендарний футболіст.

Раніше Знай.uа повідомляв, збірна України прорвалася до чвертьфіналу Кубка світу.

Також Знай.uа писав, Ліверпуль готує новий контракт для Клоппа.