Воротар мадридського "Реала" Андрій Лунін допоміг молодіжній збірній України U20 дістатися до чверть фіналу Кубка світу у Польщі, але після цього був висмикнутий з її складу тренером збірної країни Андрієм Шевченком.

Лунін висловив усе, що думає з цього приводу. Варто відзначити, що воротарю "Реала" пророкують місце на лавці запасних у матчі з сербами 7 червня у Львові.

"Багато позитивних емоцій від виступів у Польщі. Нарешті пройшли 1/8 фіналу, але команді по силам пройти ще далі. Буду вболівати за хлопців. Я переживав всі емоції, грав усі матчі, хотілося б залишитися, довести справу по максимуму до кінця. Але, якщо на мене розраховують в національній збірній, то це велика честь, і немає ніяких питань", – розповів Лунін сайту УАФ.

Нагадаємо, що Ліверпуль переміг Тоттенхем у Лізі Чемпіонів-2019.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.uа, українська футболіст, півзахисник бельгійського "Генка" Руслан Малиновський розповів, якою бачить свою кар'єру.

Також портал Знай.uа писав, що легендарний Маркевич поділився планами на збірну України.