Непереможний український суперважкоатлет, володар поясу WBF International, Владислав Сіренко (11-0, 10 КО) проведе наступний бій проти 37-річного аргентинця Еміліо Зарате (21-22-3, 12 КО).
Бій відбудеться 23 червня в ПАР і пройде у 8-раундовому форматі.
Про це Сіренко повідомив на своїй сторінці у Facebook:
Владислав Сіренко
Владислав Сіренко
Крім Сіренко в рамках цього вечора боксу бої проведуть ще два українці: Тарас Неудачин (2-0, 1 КО) і дебютант профі-боксу Ігор Шевадзуцкий.

Як писав Знай.ua, Сіренко мріє потрапити в тренувальний табір до британського чемпіону Ентоні Джошуа.

Ентоні Джошуа
Ентоні Джошуа

Про це розповів менеджер українця Максим Міхальов.

"Хочемо, щоб Влад полетів до Джошуа спаринг-партнером.

Влад дуже добре розмовляє англійською, він скромний, і це привертає до себе німців. Сіренко взяв їх тим, що багато не розмовляє, а в ринзі все робить", - розповів Міхальов в інтерв'ю Luckypunch.net.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Нагадаємо, Сіренко здобув яскраву перемогу в останньому бою проти аргентинця Робутті, нокаутувавши його в першому раунді. Бій відбувся 27 квітня в Німеччині.

Владислав Сіренко
Владислав Сіренко

Як писав Знай.ua, чемпіон світу WBC, WBO і IBF у важкій вазі Олександр Усик (16-0, 12 КО) травмувався під час підготовки до дебюту в супертяжах.

Бій з Карлосом Такамом, який був запланований на 25 травня, відкладено на невизначений строк.

Нагадаємо, Олександр Усик відмовився від пояса Всесвітньої боксерської асоціації (WBA) і обов'язкового бою з росіянином Денисом Лєбєдєвим (32-2, 23 КО) через перехід у надважку вагу.

Як повідомляв портал Знай.ua, менеджер розповів про травму Усика і строки відновлення.