Збірна України з синхронного плавання тріумфально повернулася з каталонської Барселони, де завоювала престижні нагороди.

У прес-службі Харківської обладміністрації повідомили про те, що українські спортсменки зуміли завоювати п'ять золотих і дві срібні медалі.

У столиці Каталонії відбувся черговий етап Світової серії з синхронного плавання, і збірна України зуміла якісно на ньому виступити. Українські дівчата завоювали в загальній складності сім нагород, п'ять з яких були золотими. І це незважаючи на те, що наші спортсменки не брали участі в технічній програмі.

До складу збірної України увійшли харків'янки Єлизавета Яхно, Анастасія Савчук, Катерина Резнік, Березня Федина, Марина і Владислава Алексеевы, Яна Нарежная, Олександра Коваленко, Аліна Шинкаренко, Валерія Апрелева і Вероніка Гришко. У командних змаганнях харківські спортсменки завоювали золоті медалі в комбінованих групах з результатом і в хайлайте, а також зайняли друге місце у довільній програмі груп, поступившись росіянкам.

Додатково варто відзначити той факт, що Марта Федіна Анастасія Савчук зайняли перші місця в довільній та технічною програмою дуетів. У сольних вправах Федина здобула перемогу в довільній програмі і зайняла друге місце в технічній програмі соло, поступившись іспанці Карбонелл.

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція "Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Гороскоп на тиждень з 15 по 21 квітня для всіх знаків Зодіаку: визнання для Овнів, перешкоди Дів та шанси Риб Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Залишається сподіватися і вірити в те, що на наступному фінальному етапі Світової серії, який відбудеться в Будапешті, дівчата підтвердять свій високий клас і зуміють завоювати чергові нагороди.

Як повідомляв Знай.uа, чемпіонка України і віце-чемпіонка світу зі стрибків у висоту Юлія Левченко стала другою на етапі "Діамантової ліги" в Стокгольмі (Швеція).

Як раніше писав Знай.uа, Ярослава Магучих стала наймолодшою переможницею Діамантової ліги в історії.