7 червня на стадіоні "Арена Львів" у Львові відбудеться матч третього туру групового етапу кваліфікації на Євро-2020. Збірна України зіграє проти збірної Сербії.

За українську збірну в цьому матчі не зіграє Жуніор Мораєс, який зламав два ребра в матчі УПЛ проти "Зорі".

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Також Андрій Ярмоленко ще не відновився від старої травми, тому теж не зможе зіграти у відбірному матчі. Під питанням і участь Марлоса, який у квітні переніс операцію і тільки набирає ігрову форму.

Збірна Сербії напередодні матчів зі збірною України позбулися півзахисника Сергія Милинковича-Савича, який травмувався.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Орієнтовні склади:

Україна: Пятов, Караваєв, Кривцов, Бурда, Миколенко, Степаненко, Зінченко, Коноплянка, Малиновський, Циганков, Яремчук.

Сербія: Дмитрович, Рукавіна, Міленкович, Спаич, Коларов, Ляич, Гачинович, Максимович, Тадіч, Митрович, Йович.

Арбітр: Матеу Лаос (Іспанія)

Прогноз букмекерів:

Букмекери віддають невелику перевагу команді України.

Букмекерська контора bet 365 приймає ставки на перемогу України з коефіцієнтом 2,62, а на успіх Сербії - з коефіцієнтом 3,0. Нічия оцінюється в 2,87.

У William Hill котирування 2,6 - на успіх України та 2,9 - на перемогу Сербії. На нічию можна зробити ставку з коефіцієнтом 3,0.

Нагадаємо, що головний тренер збірної Сербії Младен Крстаіч розповів, що очікує від відбірного матчу Євро-2020 з Україною, який відбудеться 7 червня у Львові. Сергій Милинкович-Савич, якого оцінюють у 75 мільйонів євро, пропустить поєдинок через травму.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", Віктор Скрипник став новим тренером луганської "Зорі". Повідомляється, що він поставив підпис під контрактом строком на три роки. Тренерську кар'єру Скрипник розпочав у бременському "Вердері".

Портал Знай.uа писав, що у понеділок, 3 червня, українці в 1/8 фіналу з рахунком 4: 1 перемогли команду Панами. Українська команда повністю переграла свого суперника у першому таймі.