Молодіжна збірна України з футболу пробилася до півфіналу чемпіонату світу, який у ці дні проходить у Польщі.

Вперше в історії українська збірна U-20 стала півфіналістом чемпіонату світу з футболу. У чвертьфінальному матчі ЧС-2019 підопічні Олександра Петракова обіграли збірну Колумбії. Наші хлопці перемогли з рахунком 1:0.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Українська збірна вийшла вперед на 11-й хвилині матчу - Данило Сікан відібрав м'яч у суперника, прокинув його повз голкіпера, який вибіг за межі штрафного, і пробив по порожніх воротах. Цей гол так і залишився єдиним у зустрічі.

Популярні новини зараз
Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити
Показати ще

Після забитого голу, наші хлопці продовжили диктувати свої умови супернику і чинили тиск на оборону колумбійцям. Суперики ж практично залишили українського воротаря без роботи.

У другому таймі після низки замін гра пішла набагато швидше. Колумбвйці почали розкриватися, а "жовто-сині" робили спроби зловити суперника на контратаках.

Та були й невдалі моменти для наших хлопців. Так, на 63-й хвилині півзахисник "Динамо" Георгій Цітаішвілі після чудового пасу партнера з флангу не влучив в порожні ворота з шести метрів.

Наприкінці зустрічі колумбійці залишилися вдесятьох. Після перегляду відеоповтору арбітр вилучив із поля Карбонеро за небезпечний підкат, який завдав травми захиснику українців Денису Попову. Фінальний штурм Колумбії нічим не увінчався.

Суперник збірної України по півфіналу визначиться пізніше. Ним стане переможець пари Італія - Малі.

Нагадаємо, переможців ЛЧ заставили повернути кубок, а фінальну гру переграти на нейтральному полі.

Як повідомляв портал Знай.ua, Зозуля зізнався, чому відмовив Ахметову

Також Знай.ua писав, Роналду вивів Португалію у фінал Ліги націй