Колос приймав Чорноморця в рамках матчу-відповіді плей-офф чемпіонату України. Матч закінчився з рахунком 2:0 на користь Колоса. Це дало путівку Колосу в Українську Прем'єр-лігу.

Зі стартовим свистком Чорноморець взяв м'яч під свій контроль і виглядав значно гостріше, але пропустити могли першими саме одесити. Задоя після контакту з Рижуком впав у штрафному гостей, а рефері вказав на 11-метрову позначку. Щоправда, Лисенко не зумів переграти голкіпера Чорноморця.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Однак господарі забрали ініціативу у свої руки. Було кілька моментів, коли рахунок можна було відкрити, але ключові події сталися у другому таймі.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

На початку другого тайму Віталій Романов призначив ще один пенальті. Цього разу порушення правил було більш очевидним, а Віталій Гавриш впевнено відкрив рахунок. Всього через 6 хвилин Норенков зіграв рукою у власному штрафному, і арбітр поставив третій пенальті у ворота Чорноморця. Капітан Колоса знову не схибив.

Відразу після цього фанати Чорноморця влаштували безлад, тому гру довелося призупинити. Після вимушеної паузи Колос продовжив володіти ініціативою, але більше голів глядачі не побачили.

Нагадаємо, Циганков забив два шедевральних голи у ворота Сербії.

Як раніше повідомляв "Знай.ua", Молодіжна збірна України з футболу вперше в історії стала півфіналістом ЧС.

Також Знай.ua" писав про те, що Манчестер Юнайтед підписав нового півзахисника.