Нагадаємо, що в п'ятницю, 7 червня в Ікстапа Zihuatanejo (Мексика) відбувся вечір професійного боксу, в ході якого пройшов поєдинок екс-претендента на титул чемпіона світу у другій найлегшій вазі Феліпе Орукути (36-6, 30 КО) та Джонатана Хав'єра Родрігеса (21-1, 15 КО).

Відомо, що зустріч завершилася достроковою перемогою Родрігеса в десятому раунді. Про це пишуть світові спортивні видання.

Практично відразу після завершення бою Орукута втратив свідомість і ледь не помер. Лікарі змушені були проводити реанімаційні заходи безпосередньо на ринзі.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Феліпе був не в змозі дихати самостійно, це стало наслідком травм, отриманих у бою. Згодом Орукуту було госпіталізовано. На даний момент його стан залишається стабільним.

Нагадаємо, Малиновський блискуче розправився з домініканцем: не залишив жодного шансу.

Як повідомляв Знай.uа Реванш Джошуа — Руїс: де і коли проведуть повторний бій.

Знай.uа писав, Ф'юрі змістив Джошуа з п'єдесталу і очолив рейтинг найкращих супертяжів.