Нападаючий ПСЖ і збірної Бразилії Неймар потрапив у гучний секс-скандал. Модель Наджила Тріндаде звинуватила спортсмена в зґвалтуванні, а нещодавно повідала страшні деталі події.

Читай Знай. ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Місцеві ЗМІ повідомляють, що дівчина втратила свідомість під час дачі свідчень у поліцейській дільниці в Сан-Паулу. Адвокату моделі довелося виносити її з будівлі суду на руках і доставити в лікарню.

"Він ударив мене і навіть сфотографував мою побиту дупу. Повинно бути, щоб похвалитися перед друзями. Він побив і зґвалтував мене. Неймар був п'яним і обкуренным, він сам говорить про це в повідомленнях. Він наркоман, жорстока людина. Його потрібно відправити у в'язницю. Немає ніяких умов, за якими Неймар може залишатися в суспільстві, оскільки він є для нього загрозою", - розповідала дівчина.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

При цьому Неймар отримав серйозну травму в таборі збірної Бразилії і з цієї причини у відділок для дачі свідчень він прибув на інвалідному візку.

Згідно з розповіддю моделі, насильство відбулося 15 травня в одному з готелів в Парижі. Тріндаде стверджує, що хотіла інтимної близькості з футболістом, однак коли дізналася про відсутність засобів контрацепції, передумала. За її запевненням, Неймара це не зупинило і він взяв її силою.

"З'ясувалося, що у нього не було презерватива, і я сказала, що так не піде, і все повинно закінчитися. Але він продовжив", – каже Нажила.

Як каже ймовірна жертва футболіста, їй потрібні не гроші, а правосуддя.

"якби мені було потрібно, щоб він заплатив, я вчинила б куди простіше", – каже дівчина.

Нагадаємо, скандал з домаганням виліз Неймару боком.

Як повідомляв Знай. ua, модель розповіла всьому світу, що Неймар зробив з нею.

Також Знай. ua писав, що Неймар вляпався у гучний секс-скандал.