Легендарний півзахисник "Барселони" і збірної Іспанії, а зараз головний тренер "Аль-Садда" Хаві розповів про свої виступи за "Барсу".
За словами Хаві, його покоління в "Барселоні" могло виграти більше кубків ЛЧ.
Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!
"Мені здається, що наше покоління в "Барселоні" могло виграти більше кубків ЛЧ. Ми настільки домінували, грали настільки краще суперників, що могли досягти більшого. Зараз є відчуття, що Ліга чемпіонів вирівнялася, а тоді була тотальна перевага "Барси". Мені здається, чотири Ліги чемпіонів - це мало, ми втратили кілька трофеїв.
Але без Мессі ми б не виграли стільки трофеїв і я б не потрапив у список номінантів на "Золотий м'яч". Адже справа в команді - навіть Мессі необхідна команда, щоб вигравати. Часто в "Барселоні" без підтримки команди у Мессі нічого не виходить. Команда - найважливіше. Але якщо б у нас не було Мессі, то ми б не виграли всі ці фінали, півфінали, чемпіонати", - розповів Хаві в інтерв'ю каналу Євгена Савіна "КраСава".
Ліонель Мессі
Ліонель Мессі
Як повідомляв Знай.ua, Мессі вшосте в кар'єрі виграв "Золоту бутсу", яка вручається найкращому бомбардирові сезону в Європі.

Мессі посів перше місце у загальному заліку, забив 36 голів у чемпіонаті Іспанії, що принесло йому 72 очки.

Ліонель Мессі виграв "Золоту бутсу"
Ліонель Мессі виграв "Золоту бутсу"

На другій сходинці – форвард ПСЖ Кіліан Мбаппе (33 м'ячі і 66 очок), а третім став форвард "Сампдорії" Фабіо Квальярелла, який забив 26 м'ячів і набравши 52 очки.

Нагадаємо, Мессі обійшов форварда "Ювентуса" Кріштіану Роналду за кількістю голів на клубному рівні.

Так, після дубля у матчі проти "Ейбаром" (2:2) в чемпіонаті Іспанії, в активі Мессі - 602 голи в 686 матчах. На рахунку Роналду - 601 м'яч у 804 іграх.
Кріштіану Роналду
Кріштіану Роналду
Зазначимо, що до завершення цього сезону "Барселона" і "Ювентус" проведуть ще по одній грі. Каталонський клуб зіграє у фіналі Кубка Іспанії з "Валенсією", а "Ювентусу" чекає гра з "Сампдорією" у заключному турі Серії А.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще