Екс-абсолютний чемпіон світу у важкій вазі Олександр Усик (16-0, 12 КО) вперше відверто розповів про травму, через яку довелося відкласти дебютний бій у суперважкій вазі з Карлосом Такамом.
"Прикро, коли ти дуже багато робиш роботи, важкої, нової роботи, коли у тебе залишається півтора тижні до поєдинку, а лікар каже, що, для того, щоб надалі зберегтися і не отримати ще складнішу травму потрібно зупиняти тренувальний процес.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!
Пару днів був смуток, хотілося виїхати в ліс покричати. Але потім все нормально, продовжуємо працювати", - розповів Усик в інтерв'ю на своєму YouTube-каналі USYK17.

Нагадаємо, бій Усик - Такам був запланований на 25 травня в США, але його довелося скасувати через травму українця.
Усик зараз відновлюється після травми: він травмував біцепс.
Як писав Знай.ua, Усика позбавили титулів WBC та WBO.
Всесвітня боксерська рада офіційно оголосила цей титул вакантним. Таке рішення було ухвалене через майбутній дебют Усика в суперважкій вазі.
Тепер Усик називається "чемпіоном у відпустці" і може претендувати на цей пояс у будь-який час, якщо захоче повернутися у важкий дивізіон.
Олександр Усик
Олександр Усик
Вакантний титул WBC у важкій вазі буде розіграно 15 червня в бою між Майрисом Брієдисом і Кшиштофом Гловацьки, який пройде в Ризі.
А чемпіоном WBO знову став Кшиштоф Гловацьки, який володів титулом до бою з Олександром Усиком.

Нагадаємо, Олександр Усик відмовився від пояса Всесвітньої боксерської асоціації (WBA) і обов'язкового бою з росіянином Денисом Лєбєдєвим (32-2, 23 КО) через перехід у надважку вагу.

Як повідомляв портал Знай.ua, менеджер розповів про травму Усика і строки відновлення.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще