Московський міський суд скасував вирок російським футболістам Олександру Кокоріну і Павлу Мамаєву. Про це повідомляє "Радянський спорт".
Суд розглянув апеляцію Кокоріна і Мамаєва.
Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!
Незважаючи на скасування першого вироку, строки позбавлення волі гравців не змінилися. Апеляція була останнім шансом на звільнення.

Нагадаємо, футболістам дали строк у колонії загального режиму. Кокорін отримав півтора року колонії загального режиму, Мамаєв - рік і п'ять місяців. Суддя визнала їх винними в хуліганстві.

Як писав Знай.uа, форварда "Зеніту" Олександра Кокоріна, його брата Кирила, та хавбека "Краснодара" Павла Мамаєва заарештували до 8 грудня через дві бійки в Москві. Вони напали на чиновника Мінпромторгу Дениса Пака, а також на водія телеведучої Першого каналу.

Щодо них заведено дві кримінальні справи. Перша - за фактом нападу на чиновника Мінпромторгу Дениса Пака, друга - за фактом побиття водія телеведучої Першого каналу. Їм загрожує до семи років позбавлення волі.

Олександр Кокорін в залі суду

На суді з'ясувалося, що у чоловіка, якого вони побили закрита черепно-мозкова травма, перелом носа, струс мозку та забої м'яких тканин обличчя.

Пак заявив, що футболісти та їхні друзі образили його національність і расу, а після його зауваження він отримав удар стільцем по голові. В результаті чиновник також отримав закриту черепно-мозкову травму, струс мозку та забої лівого плеча і обличчя.

Нагадаємо, у Москві заарештували четвертого футболіста у справі скандальновідомих Павла Мамаєва та Олександра Кокоріна. Під варту взяли Олександра Протасовіцького. За версією слідства, він брав активну участь в обох інцидентах.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Раніше було опубліковане повне відео бійки в кафе між нападаючим Зеніту Олександром Кокоріним, півзахисником Краснодара Павлом Мамаєвим і їх друзями з працівником Мінпромторгу Денисом Паком.

Як повідомляв портал Знай.ua, адвокат, який раніше представляв інтереси скандальних футболістів, відмовився їх захищати, не коментуючи, що відбувається.