Екс-абсолютний чемпіон світу у важкій вазі Олександр Усик (16-0, 12 КО) назвав своє найсильніше якість.
За словами боксера, він намагається добре ставитися до людей, а якщо людина йому не подобається, то просто не буде з ним спілкуватися.
Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!
"Та я такий добряк! Якщо людина мені не подобається, я просто не буду з нею спілкуватися. Не буду з нею розмовляти. Але я до неї все одно буду добре ставитись. Хто я такий, щоб не пробачити людину, навіть якщо вона мені зробила погано? Треба пробачити і відпустити. І забути про неї. Навіщо злитися, камені в груди собі складати? Злість - це кисляк, це рак. Ти всередині себе думаєш, що це погана людина, їй треба помститися. Та пішла вона н***й! Думати ось це про неї, слова підбирати…", - розповів Усік в інтерв'ю на своєму YouTube-каналі USYK17.

Як писав Знай.ua, Усика позбавили титулів WBC та WBO.
Всесвітня боксерська рада офіційно оголосила цей титул вакантним. Таке рішення було ухвалене через майбутній дебют Усика в суперважкій вазі.
Тепер Усик називається "чемпіоном у відпустці" і може претендувати на цей пояс у будь-який час, якщо захоче повернутися у важкий дивізіон.
Олександр Усик
Олександр Усик
Вакантний титул WBC у важкій вазі буде розіграно 15 червня в бою між Майрисом Брієдисом і Кшиштофом Гловацьки, який пройде в Ризі.
А чемпіоном WBO знову став Кшиштоф Гловацьки, який володів титулом до бою з Олександром Усиком.

Нагадаємо, Олександр Усик відмовився від пояса Всесвітньої боксерської асоціації (WBA) і обов'язкового бою з росіянином Денисом Лєбєдєвим (32-2, 23 КО) через перехід у надважку вагу.

Як повідомляв портал Знай.ua, менеджер розповів про травму Усика і строки відновлення.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще