Вболівальники команди "Арсенал-Київ" обрали найкращого гравця клубу в минулому сезоні. Представники клубу заявили, що вони протягом двох тижнів визначали ім'я найкращого футболіста минулого сезону в складі "Арсеналу-Київ".

У столичному клубі подякували кожному вболівальнику за активну участь в голосуванні у соціальних мережах. Про це стало відомо завдяки повідомленню прес-служби клубу.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Прийшов час підвести підсумки! Отже, претендентів у нас було шестеро, а найбільше число голосів отримав захисник "канонірів" Сергій Вакуленко. Він з мінімальною перевагою обійшов Андрія Домбровського та Олександра Ковпака, які також провели хороший сезон. Вакуленко поповнив ряди "Арсеналу" взимку. У Прем'єр-лізі провів 12 матчів (1005 хвилин) та забив сім голів, що для захисника дуже солідний результат. Більше за Сергія в цьому сезоні УПЛ забили тільки Жуніор Мораєс, Віктор Циганков та Мар'ян Швед. Вітаємо Сергія з цим досягненням і бажаємо і в наступному сезоні проявити себе з кращого боку!", - йдеться у зверненні "Арсенал-Київ" на сторінці клубу в Instagram.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, Коноплянка перейде під крило турків: деталі контракту.

Як повідомляв Знай.uа з Марадоною сталося страшне.

Знай.uа писав, збірна України з футболу відправила тренера сербів на спокій.